? ??????????????Butter Bubbles? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (15 Ratings)??1 Grab Today. 1891 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Lots Of Stars? ????? ?????? ???Rating: 4.7 (14 Ratings)??2 Grabs Today. 1450 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Blue Aurora? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 R CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, October 28, 2009

kem singkir? what!!!

KEM 1 MALAYSIA....
gb: anis.... u kna pergi kem singkir next month...bawak 15 budak...
anis : (calm, pretending) oyeke, sape lagi...
gb : u alone guru pengiring...
anis : ooo, okay...

kuar je ofis, what??? sorg2? dah r cikgu baru...brani nyer deorg ni hantar cikgu baru pgi kem satu malaysia camni...
plak tu, i got to know that news only after two weeks i lapor diri...neves tu semacam je la...he...
but its okay...
i like it...i like outdoor activities...
so, after several meetings with the kids who are involved...we went to kem singkir...



kak ita from sk.kuala nerang, puan jurulatih yang sangat2 cantik, really,, maybe tak nampak sgt dlm gmbr...n me...


maen2, masak2....

menari2...mcm2 tarian r...tamil, kipas, zapin, joget n more lah...
n yg peliknye,,,,i was asked to train zapin...
my goodness, they don't know... my dancing is horrible...hehe...
but, ade jurulatih ajar dlu, so ikut2 step2 tu sket, ble r ajar tipu2 kat budak2 ni...hehe...



budak2 yang excited je slaloo,,, and tak reti2 penat..hhe...


their ice breaking activities....
hmmm...nak tulis banyak lagik ni...
smangat ape ntah menurun hari ni...
tpi cikgu2 sume dah balik ni...
sekolah pun dah sunyi ni....
nak balik dlu r...
bila lak la ble continue writing this...
budak2 dah habis exam...
no free time anymre...huhu.... =)




5 comments:

S.N.Hazlina said...

sy pun suke camping! nxt week sekolah sy camping tp sy x dpt join sbb balik KL utk majlis abg sy, huhu..

syaida said...

oh...how i miss you anyys...

anyys said...

miss u too aizam...
teringin nak sumbat dalam bonet kembara awak lagi...
huhu.... =)

S.N.Hazlina said...

kat sy, awk x rindu ke? wuuuuu...takmo kwn anyys...=(

anyys said...

kat awk pon na...
rindu sgt2...
smpi rase cam nak turun kl jumpe awk sume, kawan2 holidays ni... =)